Riskutbildning del 1

Risk 1, även kallad riskettan är en obligatorisk utbildning du måste ha klarat med godkänt resultat innan du får göra ditt teori-och körprov. Risk 1 är en teoretisk utbildning som pågår i 3h exklusive raster, en grupp om max 16 personer i våra fräscha lokaler på Lindövägen 80 i Norrköping.

Vad gör man på riskettan?

Alkohol, droger, trötthet och andra riskfyllda beteenden i trafiken utgör en stor del av anledningen till många trafikolyckor i Sverige idag. Vi vill med den här utbildningen belysa problemen och få dig att reflektera, diskutera och fundera över hur du kan undvika att bli en siffra i statistiken och därmed bidra till en mer säker trafikmiljö. Risk 1 är en viktig bidragande del till nollvisionen som är ett etiskt ställningstagande att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i trafiken.

Med nollvisionen som mål, vill vi utbilda riskmedvetna, ansvarsfulla och säkra framtida förare i trafiken.

Pris

Risk 1 kostar 900:- och pågår i 3 timmar exklusive rast.

Språk

Risk 1 sker på svenska, behöver du ha tolk är detta något du själv tar med dig till utbildningen. Detta fyller du i när du gör din bokning i vår webshop.

Identifiering

För att du ska få utföra riskettan, är det mycket viktigt att du till utbildningstillfället tar med dig en giltig, svensk legitimation. Till exempel ett pass, ID eller körkort.