Välkommen till

Prima Halkbana

Boka din utbildning!

Riskutbildning del 2

Riskutbildning 2, mer känt som halkbanan är den andra obligatoriska utbildningen du måste ha klarat och blivit godkänt på innan du får göra ditt teori-och körprov. Halkbanan är en praktisk utbildning som utförs på Lindövägen 80 i Norrköping.

På risktvåan får du under kontrollerade former känna på hur det är att tappa kontrollen över ditt fordon på halt väglag. Bilen du använder på vår halkbana är automatväxlad och utrustad med ett specialsystem för att simulera en hal vägbana. Du får under risktvåan, som är 3h lära dig om hur halt väglag påverkar din körning, samt hur du på bästa möjliga sätt ska hantera riskfyllda situationer i trafiken.

Du behöver ej ha ett körkortstillstånd för att få genomföra halkbanan, du behöver inte heller ha gått risk 1 innan, dock bör du kunna manövrera en bil för att få ut så mycket som möjligt av utbildningstillfället.

Risktvåan sker i grupper om 16 personer där ni sitter max 4 i bilen åt gången. Vill du köra halkbanan med en kompis, skriv då detta i meddelande vid bokning.

Pris

Risktvåan kostar 2100:- och pågår i 3 timmar exklusive rast.

Språk

Risktvåan sker på svenska och behöver du ha tolk är detta något du själv behöver medföra till utbildningen. Detta fyller du i när du gör din bokning i vår webshop.

Identifiering

För att du ska få utföra halkbanan, är det mycket viktigt att du till utbildningsfillfället tar med dig en giltig, svensk legitimation. Till exempel ett pass, ID eller körkort.